Tina Scheftelowitz præsenterer stolt: Suveræn Surprise

- Et overflødighedshorn af overkommelige opskrifter

Velkommen til surpriseparty, hvor det er dig, som skal overraskes med en kaffebordsbog til køkkenbrug, en hybrid mellem coffee tablebogen og hverdagskogebogen. Coffeetablebogen er stor og flot, men uanvendelig, ren og skær visuel nydelse – og en hel masse blær. Kogebøger med hverdagsmad er små og brugbare. Drømmen med denne bog er at give dig et overflødighedshorn af overkommelige opskrifter sammen med et væld af fantastiske billeder, som får mundvandet til at løbe i kaskader og går direkte i maven på dig. En gave til dig selv eller andre, med små og store visuelle og kulinariske overraskelser, hver gang du vender en side. En bog både til brug og blær.


Menneskemad med et twist: Jeg kommer hele vejen rundt om dagens måltider, både til hverdag og fest. Det søde højdepunkt er naturligvis med. Råvarerne tilberedes på alskens måder, når de er i sæson i Danmark og derfor er bedst. Her er mandemad og kvindemad og ikke mindst menneskemad. Du finder ikke dyre og svært tilgængelige råvarer, men måske skal du forbi en helsekostforretning eller en velassorteret grønthandler i ny og næ. Der er saft og kraft og knald på det hele i mit multi-nationale køkken – og masser af tips og twisterier.

Hvis vi kan drømme det, kan vi gøre det: Det behøver ikke at være så indviklet: Spis nu bare nogle flere grøntsager, så går resten mere eller mindre af sig selv. Jeg tror på Walt Disneys vise ord: If you can dream it, you can do it. Og hvorfor ikke slå en stor drøm op? Mit mål er at gøre det trendy at spise mange grøntsager. Ved at gøre det til en fest.

Bedste ønsker til dig

Tina Scheftelowitz - Ultra udknaldet, ultimativ uregerlig, yderst ypperlig

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Anbefalinger. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>