Pop-op-fucking-flink-Suveræn-Surprise-smagsprøver på fredag i Torvehallerne

Jeg popper op ved Torvehallerne KBH og er fucking flink på fredag den 2. december kl. 16-19 med mine Juhudamer og Optændingskarlo. Her kan du få varme ved bålet og slubre i overraskende smagsprøver. Du kan samtidig anskaffe dig julegavehittet, min spritnye kogebog til blær og brug, Suveræn Surprise til TILBUDPRIS 299,95 kroner (normalpris 350 kroner). Den bliver efter ønske signeret personligt til modtageren. Chokolade fra Summerbird og Lakrids by Johan Bülow indgår i retten, du smager.
Vel mødt!
Tina

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>