Invitation til hverdagsmadeksperter

Dette indlæg blev udgivet i Anbefalinger. Bogmærk permalinket.

2 svar til Invitation til hverdagsmadeksperter

 1. Erna Eskildsen skriver:

  hej Tina
  Jeg arbejder med mad i en kantine,og jeg undrer mig over at jeres opskrifter med butterbeans foregår uden iblødsætning. Når jeg læser fødevarestyrelsen foreskrifter synes jeg ikke at det står helt klar, at det ikke behøves.Er det mig der misforstår noget.Jeg ved slet ikke om det er det rigtige sted at skrive dette, men jeg prøver.
  venlig hilsen Erna Eskildsen

  • Tina skriver:

   Hej Erna
   Det tager længere tid at koge bønner uden iblødsætning og nogle typer skal iblødsættes pga giftige stoffer. Bare sæt dem i blød, der er ingen bagdele ved det, på nær den ekstra tid det tager.
   Bedste hilsner
   Tina

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>