Suverænt Spansk

Køkken- og nydelseskursus i Casa Doña Angela, Frigiliana, Andalusien
Den 3. til 10. september 2013

Vi elsker den spanske livsstil, hvor der er masser af tid til nydelse, gode samtaler og afslapning i solen, kombineret med stimulerende aktiviteter. På vores madkurser bliver deltagerne forkælet med ”suveræn” mad og skønne spanske vine. I de helt særlige og charmerende rammer i byhuset med egen swimmingpool og subtropisk have tilbyder vi en uge med gastronomi, motion og velvære..

Deltagerne bor i smukke værelser, hvor der er kælet for detaljerne, har mulighed for at lave mad sammen med undertegnede kogebogsforfatter Tina Scheftelowitz – og min medkok Lars Larsen, tidligere Restaurant Skipperhuset – og at komme på vandreture i den tilstødende nationalpark. Samtidig vil der fra tid til anden være pauser til at dase ved poolen, slentre rundt i Frigiliana, tage på oplevelse i nationalparken på egen hånd eller gå på stranden ved den nærliggende livlige kystby Nerja.

Vi vægter en positiv og varm stemning samt fællesskabet omkring madlavningen og spisningen højt. Det er vores erfaring, at der opstår en god gruppedynamik og deltagerne har det rigtig hyggeligt og sjovt sammen.

Det er et kursus med afslappet og uformelt samvær, hvor man kan deltage i madlavningen i den grad, man har lyst. Vil man hellere mikse drinks, ligge og dase ved poolen eller tage en lur, indtil maden står på bordet, er man velkommen til det.

Bedste hilsner fra jeres værter
Lars Larsen, Annette Raaschou, Lasse Thielfoldt og Tina Scheftelowitz

Det sagde kursisterne om det sidste kursus:

”Dejlig, dejlig mad – med masser af inspiration”.

”For mig har det været et nydelseskursus i topklasse, med den perfekte balance mellem aktivitet og ro. Man kunne mærke, at I har gennemtænkt det og lagt meget positiv energi i det hele. Jeg har hver eneste dag haft et flow af lykke gennem kroppen, hvilket har været fuldstændig fantastisk. Holdet har været nemt og skønt at være en del af. Håber I bliver ved med at udvikle flere skønne nydelseskurser.”

”I har alle 4 gjort en fantastisk indsats, hvilket har givet os en oplevelse ud over det sædvanelige. Jeg kan simpelthen ikke komme i tanke om noget som helst, I kunne have gjort bedre. For pokker, hvor vil jeg savne jer!”

”Som ikke specielt madinteresseret har det været rigtig fint både at mikse drinks og at lave mad sammen på kryds og tværs”.

”Vores gode indtryk startede, da vi blev hentet af 2 flotte fyre i lufthavnen. Og da de oven i købet bar vores kufferter, tog det ekstra kegler. Vel ankommet til jeres skønne Casa Doña Angela blev vi budt velkommen af jer skønne kvinder og snart stod tapas og cava på bordet – sikke en velkomst. Den varme, entusiasme og venskabelighed, I alle udstrålede, smittede meget af, så stemningen af total forkælelse var så overvældende, man nærmest følte sig ”lykkelig” – og ikke mindst meget velkommen. Vi gik hele ugen og talte om, hvilken oplevelse den ferie var, hvordan det var at stå med 10 fremmede mennesker og lave noget sammen, som om vi ikke havde bestilt andet. Glæden ved maden og tilblivelsen undervejs var en sand fryd, trylleri både menneskeligt og oplevelsesmæssigt. I – og stedet – var det unikke. Alt i alt en ”suveræn” oplevelse.”

Se dagsprogrammet og få de praktiske informationer her:

www.casadonaangela.dk

Dette indlæg blev udgivet i Anbefalinger, Opråb. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>