Suveræn vintermenu

“Tak for rigtig dejlig mad. Jeg havde en rigtig god fest, maden var bestemt med til at gøre det ekstra festligt. Gæsterne roste maden meget: fantastisk suppe, fantastisk dessert og ostene var bare så lækre, og det var resten af maden også. Børnene var helt vilde med flødekartoflerne. Én gæst sagde meget rammende, at du er ikke bange for at maden skal smage af noget, og det er rigtigt – der er jo ikke noget værre end at få kønsløs mad – det er din ikke.”
Birit Buhr Jensen

Hold suveræn fest eller sammenkomst i firmaet eller privat. Oplev sæsonens råvarer med en overflod af friske krydderurter og smæk på smagen. Leveres til døren, stort set klar til dine gæster.

Jeg er gået i et spændende samarbejde med cateringfirmaet Hannes Herligheder om at lave mad til selskaber, arrangementer, sammenkomster og events. Alt er lavet fra bunden af sæsonens friske råvarer, og der er garanteret smæk på smagen, masser af grøntsager, kød nok til husarerne, fisk, oste og ikke at forglemme; et herligt sødt punktum.

Menu

Forret
Gulerodssuppe med mandel-æblesalsa
Hjemmebagt brød

Buffet
Flødekartofler med selleri og frisk timian
Rødkålssalat med valnødder, porre og dadler
Salathovedernes hummus
Romainesalat med feta, oliven og rucola
Stegt lammeculotte
Braiseret oksebov med vintergrøntsager, rosmarin og dildfrø
Ovnbagt spicy makrelfilet med mynte og citron
3 danske oste med pæresylt og knækbrød

Dessert
Marengslagkage med æble-rosmarinmos og mørk chokolade

Kr. 275,- pr. kuvert *
*Ex. levering, min. 15 personer.

Bestil hos Hannes Herligheder – håndlavet mad
Læs vedr. levering mv. og bestil på www.herligheder.dk
Kontakt dem på telefon 23 93 55 55 eller hannes@herligheder.dk

Vine og øl til menuen
Gør det nemt og køb disse vine, som passer til maden, hos Philipson Wine:

Hvidvin: 2012 Casa Chardonnay Lapostolle, Chile – 49,95 kr. v/12 fl.
Rødvin: 2010 Cuvée Philipson Rhône Rouge Guigal – 79,95 kr. v/12 fl.

Hannes Herligheder har også en dejlig lagerøl Humlens Herligheder, der er lavet af Bryghuset Møn, som smager godt til buffeten.

Dette indlæg blev udgivet i Opråb. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>