1000 blomster blomstrer

Jeg tilbringer meget af min tid dette forår i vores skønne lille hotel/luksus B&B Casa Doña Angela i Frigiliana, Andalusien, Sydspanien.

Så smukt, så smukt er både huset, værelserne, haven og byen, bjergene, havet. Her er alt, hvad man har brug for til at slappe af i krop og sjæl. Vi har en del kurser og grupper som kommer gennem foråret, og jeg glæder mig til at berige dem med vitaminrig og farvestrålende mad: Rosmarin, mandler, røget paprika, citrusfrugter, alskens grøntsager og frugter, det bedste Iberico svinekød, kanin, lam, ged, fisk, skaldyr, sherry, vine…jeg kunne blive ved.

I pauserne går jeg ture og plukker blomster. Eller jeg vælger nogle fra haven…

 

1

 

Dette indlæg blev udgivet i Anbefalinger, Opråb. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>